top of page

Wij krijgen energie van samen zingen, en
we worden blij als ons publiek geniet!

Songs2Sing is een vrolijk en swingend popkoor uit Leiderdorp. Wij zingen een gevarieerd repertoire van bekende nummers, en we worden daarbij begeleid door onze eigen band: Music2Play. Ook tijdens de repetities is onze band erbij. Het publiek waardeert onze energieke uitstraling. Ons koor werd in 2004 mede-opgericht door onze dirigent Annemiek de Groot.

 

Het koor bestaat uit ongeveer 75 leden: vrouwen (alten en sopranen) en mannen (bassen en tenoren). De leeftijd van onze leden varieert van 30 tot 75 jaar. Als je 55 jaar of jonger bent kun je lid worden. Er is een (kleine) wachtlijst voor nieuwe leden.

Songs2Sing houdt geen audities: iedereen kan zingen!
Wel verwachten we dat onze koorleden bij iedere repetitie aanwezig zijn. Gezelligheid is een belangrijk doel van ons koor. Een keer per maand sluiten we onze repetitie af met een borrelavond.

 

Ons koor heeft een bestuur en verschillende commissies, zoals de muziekcommissie, de PR-commissie, de technische commissie en de cateringcommissie.
Veel leden zijn binnen bestuur en/of commissies actief.

Waar zouden wij zijn zonder:                    

Songs2Sing bestaat uit ongeveer 75 koorleden en is opgericht door onze dirigent Annemiek de Groot en haar man Rob.

Welkom bij het gezelligste
popkoor uit Leiderdorp!

Blijf op de hoogte

Wij zijn op zoek naar
nieuwe koorleden!

Meld je aan als je interesse hebt om mee te zingen in ons koor. 
Mannen zijn altijd welkom, voor vrouwen hebben we meestal

een (korte) wachtlijst

Laat hier uw gegevens bij ons achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op om verdere zaken te bespreken!

Waar zouden we zijn zonder...

Onze dirigente; zij maakt vrijwel alle arrangementen van ons veelzijdige en uitgebreide repertoires. Annemiek is de energiebron van Songs2Sing!

Onze huisband Music2Play; John Luijben (solo- en slaggitaar) - Erik Boeff (drums) - Hans van de Kaats (toetsen) - Wilbert Luijben (basgitaar)

bottom of page